Jede XPlore 404 Färskbrygg kaffeautomat Zoegas kaffe

 

Xplore 404 & 604

 

Xplore är vår egen serie dryckesautomater som du kan kombinera som du vill. De är byggda av moduler, vilket gör att du kan skräddarsy en automat som passar just din arbetsplats.

 

Varma och kalla drycker efter dina behov och önskemål. Xplore har moduler för snabbkaffe, nybryggt kaffe, kolsyrat vatten och juice. Kombinera som du vill! Automaten finns i två storlekar, med kapaciteterna 200 respektive 350 koppar per fyllning.

 

Xplore passar att ställa på en bänk, men du kan också välja att köpa till ett underskåp. Om du inte har tillgång till en vattenkran där automaten ska stå kan du välja till en extern vattentank och pump.

 

Designa automaten efter din egen smak

 

Standardutförandet av Xplore gör automaten till ett tillförlitligt val för dig som vill kunna vara säker på att dryckerna är lika goda varje gång. Dessutom kan du välja till extra finesser, som exempelvis att anpassa urvalet av drycker.

 

Riktigt goda drycker, oavsett vad du föredrar att dricka

 

Snabbkaffe utan klumpar, nybryggt kaffe direkt från kvarnen, gott, kallt, kolsyrat vatten, en fantastisk latte – Xplore är designad för att ge dig goda drycker och många valmöjligheter.

Tack vare åtskilda ledningar behåller varje dryck sin egen smak och temperatur. I Xplore kan du ha varma och kalla drycker i samma automat, och på så sätt sparar du också mycket utrymme.